SPA & WELLNES There are 9 products.

Showing 1 - 9 of 9 items
  • Za postizanje duboke relaksacije, koristimo poseban medicinski uredjaj kojim stimulisemo ritam disanja. Tokom tretmana, relaksirajuci krevet napunjen vazduhom se lagano pomera, usporavajuci respiratorni ritam osobe. Ovaj holisticki tretman garantuje osecaj potpune opustenosti i vitalnosti, podsticuci cetiri cula- vizuelni, auditivni, taktilni i olfaktorni.

  • Dozivite jedinstveno putovanje u svet duboke relaksacije i opustenosti koje ozivljava cetiri cula- vizuleni, auditivni, taktilni i olfaktorni.

  • Aquaveda (Aqua + Ayurveda) sto za spa tretman predstavlja vrhunac spa opreme, omogucavajuci nezaboravno opustanje. Inviion-ov Aquaveda sto konacno dokazuje da ne mora svaki spa tretman da se obavlja u posebnoj prostoriji i da investitori ne moraju stalno da ulazu u novu spa opremu.

  • U modernom drustvu briga o dobrom zdravlju je imperativ, pa su tretmani u bazenima vazan vid relaksacije. Infinity Solo Pool od Inviion-a je jedan od najvaznijih i nainovativnijih primera. Ima izuzetan efekat na telo i um, a pored toga veoma je ekonomican.

  • Nasa stopala su osetljiva i zato su efikasne tacke za terapeutske, opustajuce tretmane. Specijalna kada za stopala predstavlja savrsenu terapiju i ima umirujuci efekat na citav organizam.

  • Ono na sta se Inviion pre svega koncentriao prilikom kreiranja parnih kupatila je higijena. U novoosmisljenim, savrseno udobnim sedistima ugradjeni su posebni grejaci. Napravljen je izuzetno prostran deo za noge, pa se svaki slucajan kontakt izmedju osoba izbegava. Transmisija mikroorganizama nije moguca.

  • Za Inviion saune koristi se najkvalitetnije drvo omorike sa najvisih planina. Kljucni element za otpornost i istrajnost ovog drveta je gustina godova sto omogucava mnogo vece zadrzavanje toplote i ustedu energije.

  • Ledene pahuljice ne samo da se koriste za dobijanje senzacionalnih vizuelnih dozivljaja, vec se koriste i za osnazivanje organizma. Nakon boravka u sauni, led se lagano utrljava u kozu radi poboljsanja cirkulacije i jacanja imunog sistema.

  • Hamam je tradicionalno, orijentalno, ritualno kupanje. To je tretman dubokog ciscenja koze i kompletna detoksikacija organizma. Poseta hamamu je savrsena pred odlazak u saunu. Tretmani se vrse specijalnim cetkicama kojima se pena utrljava u kozu. U zavisnosti od zeljenih efekata koriste se razlicite cetkice i rukavice.

Showing 1 - 9 of 9 items